Pileća jetrica na saft s žgancima

Sastojci:

Jetrica, palenta, kiselo vrhnje, češnjak, biber, crvena paprika (slatka), rjčicau tubi, luk, brašno

Priprema:

1. Jetrica očistiti i staviti na tavu da se prepeku. Dodati na sitno narezan luk. Dodavati vode po potrebi i dinstati. Dodati začine.

2. Kad je pri kraju dodati paradajz iz tube. Još malo prodinstati i na kraj dodati žlicu vrhnja kiselog. Po potrebi zgusnuti s brašnom i vodom.

3.  Palentu skuhati u omjeru 1 šalica žganaca, 3 šalice vode i malo putra.

4. Skuhano staviti u navlaženi kalup ili posudu da se ohladi, te servirati kad se stisne.

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu