Novi i neodoljivo savršeni spoj karamele, komadića keksa i cimeta u sladoledu? Nije fantazija, već novi Ledo Grandissimo Supreme, premium obiteljski sladoled koji nudi inovativnu kombinaciju okusa i spaja najbolje od najboljeg u Grandissimo asortimanu. Ova bogata eksplozija okusa u samo jednoj čašici oduševit će sve ljubitelje ukusnih deserata koji vole nagraditi sebe i svoja istančana nepca vrhunskim užitkom.

Već samo ime govori da se iza sladoleda Grandissimo Supreme krije vrhunski užitak te vas s ovim premium obiteljskim sladoledom očekuje nezaboravan i jedinstven ukusni doživljaj. Posebnost mu daje bogati kremasti okus sa savršenim omjerom preljeva od karamele te mnoštvom komadića keksa s okusom cimeta koji se upotpunjuju u ovom senzacionalnom premium sladoledu. Mmm, zvuči slatko i savršeno, zar ne?

Ledo olakšava izbor u svako doba godine za sve one trenutke u kojima uživate solo ili s vama dragim ljudima. Ne morate više razmišljati o pripremi deserta jer uz Grandissimo Supreme svaki trenutak postaje nezaboravan, a kome god da ga ponudite ova apsolutno savršena kombinacija okusa razmazit će vaša nepca i trenutke opuštanja učiniti još savršenijima!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju