Jedna od onih, većini neispunjenih želja, jest seks u avionu. Ljude vole zamišljati kako je to prepustiti se strastima na nekoliko tisuća metara, dok nebeska ptica brodi oblacima. Naravno, sve obično ostane na maštanjima, jer rijetki su oni koji su to probali, najčešće od straha, da ne budu otkriveni.

No, jedna američka aviokompanija, odlučila se na drugačiji pristup, te je u svoje letove ubacila letove gdje je seks – poželjan. Naime, Flamingo Air svoje putnike ohrabruje da tijekom leta upražnjavaju ovu aktivnost. Doduše, još ne na letovima diljem zemlje, ali kako je krenulo…

> Hidroavionom preko Jadrana: 15 fotografija koje dokazuju da je Hrvatska najljepša

Za 475 dolara možete uživati u jednosatnom letu manjim avionom pri čemu ćete na korištenje dobiti svoj krevet za ispunjenje maštarija. Za privatnost se ne morate bojati, s obzirom da na letu nema stjuardesa, a pilot drži do diskrecije i cijelo vrijeme nosi slušalice.

U cijenu leta uračunat je i šampanjac i čokoladice, koje dobijete odmah na početku. Potom se povučete na kraj aviona, navučete zavjesu i čarolija može početi. Iz kompanije su zadovoljni prodajom ove neobične usluge, a kažu da je najtraženija za godišnjice, rođendane i dan zaljubljenih. Također, neki su parovi avion iznajmili i u njemu se oženili.

> Zrakoplovi bliske budućnosti: Ovakvim ćemo avionima uskoro letjeti

Hoće li se ova usluga jednog dana pojaviti i na dužim letovima, ostaje tek da vidimo, iako smo prilično sigurni i da bi na letovima od nekoliko sati bila vrlo tražena.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju