Stara zapuštena kuća na osami prije nekoliko godina zapala je u oči jednom bračnom paru. Nakon prvog pogleda proizašla je vizija. Toplina, zelenilo, tradicija – sve je bilo tu i čekalo svoje vizionare da ispune ono što većina nas priželjkuje kad zamislimo idealni odmor u prirodi.
Od 2015. godine potencijal su s lakoćom prepoznali svi posjetitelji koji su svoje slobodno vrijeme odlučili provesti upravo ovdje – u Grkaveščaku, nedaleko Svetog Martina na Muri, u kući Međimurski ceker. Ne samo da ih je dočekala potpuno renovirana kuća za odmor, nego i šarolika, do posljednjeg detalja uređena okućnica uz srdačnu dobrodošlicu domaćina.



Interijer obuhvaća sve što možete zamisliti, tj. sve što će vam trebati kad budete uživali u ovoj oazi spokoja i intime. Od maksimalno opremljene kuhinje, do saune i hidromasažne kade koja će vas opustiti u tren oka. Da bi se opremili najsvježijim namirnicama, nećete morati daleko jer vam je na raspolaganju brižno uređivan vrt s organski uzgojenim povrćem.

Kuća je uređena u tradicionalnom međimurskom štihu, stoga neka vas ne začude brojne starine na koje ćete unutra naići. Svaka od njih priča svoju priču, pa uzmite malo vremena da se s njima upoznate.

Poželite li se i rekreirati, znajte da ovdje to možete učiniti i sa svojim kućnim ljubimcem, jer Međimurski ceker je pet friendly. Besplatno preuzmite bicikle i krenite brojnim uređenim biciklističkim stazama različitih težina.



Kad rekreaciju odlučite zamijeniti drukčijom vrstom hedonizma, preporučujemo, okrenite se onoj gurmanskoj strani sebe. Posjetite brojne vinske kuće u blizini Toplica Sveti Martin u kojima ćete svoja nepca nagraditi najboljom lokalnom gastronomijom ili posjetite Mlin na rijeci Muri. Obećajemo, doživljaje odavde pamtit ćete zauvijek.

Usudite se krcate obalne apartmane i hotele zamijeniti ovom kontinentalnom varijantom i nećete požaliti. Raznolikost je dobra, a osjećaj samoće i privatnost često je upravo ono što tražimo. Mi smo vam ga dali, a na vama je da sjednete u auto i zaboravite na svijet u Međimurskom cekeru.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju