Ljudi su zapravo oduvijek, osjećali prilično jake osjećaje prema zlatu. Tako su ga nekad stavljali u zube, nakit od njega daleko je najpopularniji, a nedavno su u Dubaiju počeli posluživati hamburger posut zlatom, dok mnoga popularna i skupa pića imaju zlatne listiće.

Trend je, samo nastavio hotel (da ima 5 zvjezdica ne treba ni napominjati) u Milanu, koji u svom predsjedničkom apartmanu nudi ni manje ni više nego posteljinu od 24 – karatnog zlata.
TownHouse Galleria Hotel smjestio se u slavnoj galeriji Vittoria Emanuelea II, gdje su mjesto našli i brojni svjetski poznati brendovi. Predsjednički apartman ima čak 7 zvjezdica, a plahte su napravljene ood zlata. Točnije, sastav je sljedeći: 40 posto otpada na zlato, dok ostallih 60, čine svila i kašmir, koji plahtama daju mekoću.

 

A post shared by Holly (@hollyolyolina) on

Iz hotela garantiraju kako ova posteljina „vraća vitalnost, hrabrost i volju, a prije svega pojačava pozitivne osjećaje“. S obzirom da ćemo teško ikad spavati u njoj, vitalnost i volju vraćat ćemo na neki drugi način.

Cijena za milijunaše nije „prestrašna“, pa će tako predsjednički apartman platiti 35 tisuća kuna na noć. I da, nemojmo zaboraviti kako vitalnost i hrabrost, možete odnijeti i doma, jer posteljinu možete i kupiti.

Cijena? Cijeli set, koji uključuje navlaku za krevet, poplun i četiri jastučnice, doći će vas ravno milijun i pol kuna. 

 

A post shared by A N D I G E C I (@andi.geci) on

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju