Hoteli Bellevue, Boutique hotel Alhambra i Vila Hortensia, iz grupacije Lošinj Hotels&Villas, predstavit će talijanskom tržištu ponudu uvale Čikat na razini 5 zvjezdica, kao i eno-gastro ponudu hotela i vila LH&V-a, u petak, 31. ožujka.



LH&V-ovi chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto. Eno-gastro događanju u Milanu prisustvovat će 40-ak novinara, blogera, influencera te VIP uzvanika iz Italije.



Uz specijalitete, za koje će biti korištene autohtone lošinjske namirnice, bit će poslužena vina Benvenuti, posebna zbog svojih odležanih sorti koje nisu prisutne na širokom tržištu. Također, za pripremu slastica Gianluca Fusto koristit će neke od lokalnih lošinjskih namirnica.



Lošinj Hotels&Villas hotelski je brend tvrtke Jadranka hoteli, pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3.500 gostiju, smješteni na atraktivnim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su na raspolaganju hoteli 5* u uvali Čikat, kao i hoteli s ponudom na razini 4*.

Ovaj hotelski brend ističe se po svojoj eno i gastro ponudi. Namirnice nabavljaju iz klastera koji okuplja više od 60 hrvatskih OPG-ova čiji proizvodi nose eko certifikate. Eno ponuda sastoji se od 196 različitih etiketa stranih žestokih pića te 350 etiketa bijelih i crvenih, domaćih i stranih vina.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura