Vaš omiljeni portal Crno Jaje otkriva ljetovanja dostupna za sve! Vrhunac sezone na Jadranu uz mediteranski ugođaj i lude cijene sa smještajem u hotelima tik do mora!

Resort Duga Uvala može se pohvaliti s čistim morem, raznolikim plažama i predstavlja oazu za savršen partnerski ili obiteljski odmor! Izaberite svoju ponudu jer kombinacija mirnog okruženja i raznolikih sadržaja oduševit će svakog!

Okružite se mirisom Mediterana uz kristalno more i na obali turistički popularnih Vodica u Imperial Park Hotelu, također uz vlastitu šljunčanu plažu! Otkrijte ponudu od 8 dana i 7 noćenja za dvoje na bazi polupansiona po super cijeni!

A u neposrednoj blizini Šibenika, Splita, Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera smješten je i The Movie Hotel. Hotel se nalazi na samoj obali Jadranskog mora uz vlastitu šljunčanu plažu pored marine Tribunj i šetnice duge oko 2 kilometra koja vodi do obližnjih Vodica. Stoga, uz dragu osobu, uživanje je zajamčeno na 8 dana/7 noćenja s polupansionom...

Prekrasan zaljev, obavijen vijencem guste borove šume, otkriva i hotel Medena u okolici Trogira. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Srpanj ili kolovoz nikad nisu bili ljepši uz ljepote Trogira na 8 dana/7 noćenja uz buffet polupansion za dvoje...

Doživite ljetne dane u vrhuncu sezone na najbolji mogući način! Sadržaje, prilike i mogućnosti uhvatite na www.crnojaje.hr!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju