Le Diamant Noir (crni dijamant) kampersko je odmaralište otvoreno nedavno u Francuskoj. Ovo nije obično odmaralište, a nije ni glamping (glamurozno kampiranje) mjesto. Ovo je kamp za swingere. Ovdje ćete doći s partnerom/icom, prepustiti njih nekome drugome, a vi se zabaviti s tuđo(i)m suprugom.

Le Diamant Noir otvorili su Bruno i Sandra Mazaferro i to je treće swingersko odmaralište u Francuskoj, piše NY Post. Osim noćenja, jacuzzija, bazena, saune i kutka za izmjenu nježnosti, posjetitelje očekuju i organizirana događanja poput nestašnih igrica, aerobik u vodi za osvještavanje mišića, razna natjecanja, a svake večeri od 10 do 1 tu su tematske zabave u baru: bez odjeće, prozirne i drugo, sve kako bi zahuktali atmosferu.



Tu je i restorančić, igralište za odbojku, košarku, bicikli na najam i drugo. Vlasnici odmarališta poručili su kako su htjeli ovakva mjesta učiniti dostupnijima (jeftinijima) široj publici. Gosti mogu donijeti svoj šator ili unajmiti kamp kućicu.

Za česticu za parkiranje kućice par plaća 250 kuna, a cijena je 40-ak kuna manja ako je u pitanju šator. Ako dolazite "singl", žene plaćaju 230 kuna za parking kamp kućice, a muškarci čak 500 kuna. Ako želite unajmiti manju ili veću kamp kućicu, platit ćete 400 odnosno 500 kuna, a za već postavljene šatore nekoliko desetaka kuna manje.

Slična odmarališta postoje u Španjolskoj, Meksiku i u drugim zemljama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju