Saznali smo da se na otoku Hvaru, poznatom po velikom broju sunčanih dana, događa nešto novo. Jedan je postojeći resort na samom rubu Vrboske, 50 metara udaljen od mora, u potpunosti renoviran i u travnju ponovno otvara svoja vrata. Povodom toga časti dobrim cijenama one koji žele vidjeti kako proljeće izgleda na Hvaru.


U okruženju mirisnih borova

Nedavno renovirani LABRANDA Senses Resort nalazi se u okruženju mirisnih borova i mediteranskog bilja i upravo ta činjenica blagotvorno djeluje na vaša osjetila. Ovo okruženje daje hotelu dodatnu energiju i svježinu, pa i novi unutarnji dizajn ovog hotela često krasi drvo, što hotel čini drugačijim od većine hotela.

Pomlađivanje i opuštanje osjetila

LABRANDA Senses Resort ponosi se wellness i spa dijelom koji je osmišljen za pomlađivanje i opuštanje osjetila. Finska sauna, hidromasažna kada i tuš s tropskom kišom, razne vrste masaža poput onih s aromatičnim uljima, lokalnim hvarskim biljem, vrućim kamenjem ili pak čokoladom. Suvremeni i obnovljeni spa centar čini savršen ambijent za opuštanje i blagostanje.

Proljeće na Hvaru

Zamislite toplo proljetno sunce, duge šetnje uz more ili pak kakve aktivnosti i istraživanje okolice kada nema gužvi i kada obala nije puna turista. Hvar tada zrači posebnom privlačnošću; vegetacija buja, a more se polako zagrijava za sezonu. Proljetno je vrijeme idealno za razne sportske sadržaje koje ima i odmaralište LABRANDA Senses, a kupati se možete u hotelskom bazenu. Proljeće na Hvaru zvuči kao dobra ideja!

All inclusive ponuda za otvorenje

Za proljeće na Hvaru u novouređenom hotelu pronašli smo izvrsnu ponudu! All inclusive smještaj za 4 dana / 3 noćenja za dvoje odraslih ili dvoje odraslih te dijete do 12 godina u ponudi je po cijeni već od 1885 kuna! Sve što morate odabrati jest soba, pogled koji će se s nje pružati te datum, a jedina preostala briga je da uživate.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju