U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade, mnogi poznavatelji i zaljubljenici u pivo uveličali su svečano predstavljanje novog piva iz Pan obitelji – Kraljevskog Pana. Njegov jedinstven okus oduševio je brojne uzvanike.

Riječ je o crvenom pivu koje s ponosom nosi epitet kraljevskoga, budući da je po prvi put spravljeno u čast posjeta danskoga kraljevskog para Carlsbergovoj pivovari u Koprivnici, 23. listopada 2014. godine. Upravo je tako Pan Kraljevski postao jedino hrvatsko pivo pripremljeno za živućeg monarha, dansku kraljicu Margaretu II.

Pan Kraljevski novi je član Pan pivske obitelji u kojoj se pridružio Lageru, Zlatnom, Tamnom, Radlerima te bezalkoholnom Panu, a proizveden je od dvije vrste hmelja i dvije vrste slada. Uz visoku kvalitetu, istančanu aromu i prepoznatljivu crvenu kraljevsku boju, Kraljevski Pan iznova dokazuje tradiciju i majstorstvo koprivničkog kraja. Zbog nježne gorčine i blago karamelaste arome, idealni je odabir za sve ljubitelje bogatog pivskog okusa i vrhunskog piva.

Pan Kraljevski je pivo koje slavi male, svakodnevne pobjede, ali i posebne trenutke koji ostaju za pamćenje – kraljevske trenutke.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju