U samom centru grada, na adresi Bogovićeva 4, naše sugrađane, ali i turiste, konoba Miseria Nobile poziva da predahnu od užurbanog tempa grada uz prave hrvatske zalogaje i čašu odličnog vina.

Konoba Miseria Nobile (u prijevodu – Plemenita sirotinja) svojim je konceptom napravila zaokret u gastro ponudi Zagreba. Hrvatsko podneblje oduvijek je izazivalo oduševljenje gastrološkom i enološkom raznolikosti ponude koje nude različite regije Hrvatske, stoga je vlasnica konobe Iris Filipan odlučila građanima Zagreba, ali i mnogobrojnim turistima ponuditi putovanje kroz Hrvatsku na ovaj originalan način. Hrvatska, podijeljena u 5 geografskih regija, nudi mnoštvo autohtonih tradicionalnih delicija.

Konoba Miseria Nobile - 5 (Foto: Mario Poje)



Poseban naglasak vlasnica je stavila na sam izbor namirnica koje nude svojim gostima. Cjelokupna ponuda konobe uključuje isključivo proizvode proizvedene na hrvatskim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; pa se tako u ponudi konobe nalaze "europski najbolji čvarci" obrta Frelimo iz Samobora, najbolji bijeli pinot na svijetu vinara Đurinskog , vrhunski likeri dobiveni isključivo iz prirodnih sastojaka "Good Spirit" – malene manifakture iz Međimurja, autentična vina iz kuće Monterosso i mnogi drugi.

Konoba Miseria Nobile - 3 (Foto: Mario Poje)



Ponuda objedinjuje i predstavlja podjednako sve regije u Hrvatskoj i ističe raznolikost naše tradicije i kulture stola. Svi proizvodi su, bez iznimke, vrhunski, pomno birani i tradicionalni – hrvatski.

Vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja, vina, pancete i pršuti, baranjski kulen i kobasice, ličke salame od divljači, vrhunski sireve od ovčjeg, kravljeg ili kozjeg mlijeka, uz dodatke aromatičnog bilja, tartufa i maslina, namazi od čvaraka, samo su neki od vrhunskih delicija koje možete probati u konobi Miseria Nobile.