U samom centru grada, na adresi Bogovićeva 4, naše sugrađane, ali i turiste, konoba Miseria Nobile poziva da predahnu od užurbanog tempa grada uz prave hrvatske zalogaje i čašu odličnog vina.

Konoba Miseria Nobile (u prijevodu – Plemenita sirotinja) svojim je konceptom napravila zaokret u gastro ponudi Zagreba. Hrvatsko podneblje oduvijek je izazivalo oduševljenje gastrološkom i enološkom raznolikosti ponude koje nude različite regije Hrvatske, stoga je vlasnica konobe Iris Filipan odlučila građanima Zagreba, ali i mnogobrojnim turistima ponuditi putovanje kroz Hrvatsku na ovaj originalan način. Hrvatska, podijeljena u 5 geografskih regija, nudi mnoštvo autohtonih tradicionalnih delicija.Poseban naglasak vlasnica je stavila na sam izbor namirnica koje nude svojim gostima. Cjelokupna ponuda konobe uključuje isključivo proizvode proizvedene na hrvatskim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; pa se tako u ponudi konobe nalaze "europski najbolji čvarci" obrta Frelimo iz Samobora, najbolji bijeli pinot na svijetu vinara Đurinskog , vrhunski likeri dobiveni isključivo iz prirodnih sastojaka "Good Spirit" – malene manifakture iz Međimurja, autentična vina iz kuće Monterosso i mnogi drugi.Ponuda objedinjuje i predstavlja podjednako sve regije u Hrvatskoj i ističe raznolikost naše tradicije i kulture stola. Svi proizvodi su, bez iznimke, vrhunski, pomno birani i tradicionalni – hrvatski.

Vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja, vina, pancete i pršuti, baranjski kulen i kobasice, ličke salame od divljači, vrhunski sireve od ovčjeg, kravljeg ili kozjeg mlijeka, uz dodatke aromatičnog bilja, tartufa i maslina, namazi od čvaraka, samo su neki od vrhunskih delicija koje možete probati u konobi Miseria Nobile.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju