Zagrebačke pekarne Klara d.d. jedan su od najprepoznatljivijih simbola grada Zagreba. S tradicijom koja seže dulje od stoljeća, mnoge generacije odrastale su uz svoje omiljene Klara pekarske proizvode, a s dolaskom novih trendova u gastronomiji i u uređenju interijera, predstavljen je KLARA PREMIUM STORE u zelenoj oazi Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog parka Zrinjevac.

S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., KLARA PREMIUM STORE od sada svojim kupcima, uz dobro poznati asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, a koji će biti proširen novim proizvodima poput popularnih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), nudi i atraktivan kutak sa znanstveno – nutricionističkim osmišljenim asortimanom naziva KLARA GREEN LINE.

Klara Premium Store - 8 Klara Premium Store - 8 (Foto: Duško Vlaović)

Voćni i povrtni smoothieji, hladno prešani prirodni sokovi bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata pripremati će se pred očima kupaca, a od strane dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke će pružiti sve potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama. Apsolutni hit u ponudi novog koncepta dolazi sTajlanda, 100 posto ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod sa izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosovog oraha pružit će sjajno osvježenje u nadolazećim vrelim danima i najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

Klara Premium Store - 14 Klara Premium Store - 14 (Foto: Duško Vlaović)

Dizajn interijera prati gastronomsku ponudu, a potpisuje ga renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića. Prostorom dominira bezvremenska kombinacija crno – bijele boje, koja mu daje pomalo industrial chic dozu minimalizma, smirenosti i elegancije, s eklektičnim i živahnim detaljima u vidu dekoracija i sitnica koje ispunjavaju prostor, poput upečatljivih fotografija impresivnih dimenzija i jastučića kobaltno plave boje.

Kao suprotnost hladnom crno – bijelom interijeru ističe se uporaba namještaja od punog, svijetlog drveta i velikih okruglih lampi s natpisima. KLARA PREMIUM STORE ovdje je proširen na čak dva kata pa se tako u prizemlju mogu kupiti klasični pekarski proizvodi poput croissanta, sendviča i raznih pekarskih slastica, dok je galerija rezervirana za ponudu znanstveno – nutricionistički osmišljenog asortimana.

Klara Premium Store - 3 Klara Premium Store - 3 (Foto: Duško Vlaović)

Zrinjevac 16 adresa je na kojoj vas očekuje Klara u potpuno novom i modernom ruhu. U suradnji sa Stairwell&Loft studijem, Klara nastavlja širiti novi koncept maloprodaje. Tako je u Biogradu na Moru upravo otvorena nova Klarina pekarna pod nazivom ‘Klara Bakery Store’, a u istom gradu uskoro pripremaju otvorenje ‘Klara Beach House’ koncepta sezonskog ugostiteljskog objekta na plaži.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju