Kocke Go Cubes smatraju se budućnošću u ispijanju kave. Riječ je o posve novom sustavu opskrbljivanja tijela kofeinom kroz gumene kocke koje je moguće prožvakati. Iza nje stoji tvrtka Nootrobox koja je novac za pokretanje biznisa prošle godine skupila preko Indigogo kampanje.

Količina kofeina u klasičnoj kavi varira ovisno o vrsti i količini kave koje pijete, ali i baristi koji vam je pripremio ovaj napitak. U svakoj kocki Go Cubes nalazi se točno po 50 miligrama kofeina, ali i tvari nootropik koja poboljšava moždanu funkciju.

Biste li probali Go Cubes kavu?

  • Zvuči fantastično i želim isprobati
  • Nema ništa bolje od kave u šalici

glasova:

Ljudi koji su probali Go Cubes tvrde da je opskrba kofeinom jednostavna, jamči brzo razbuđivanje, ali i podizanje razina energije na zavidnu razinu na kojoj je moguće efikasno obaviti što god vas očekuje u danu. Ovdje saznajte koliko smijete kave 'popiti' u jednom danu.

Za konzumaciju ovog proizvoda ne treba vam specijalni aparat, tekućina niti poseban lonac. Kocke je moguće spremiti u džep, a ovakvu kavu 'popiti' čak i u svemiru. Dostupne su u tri okusa: čista kava (Pure Drip), kava s mlijekom (Latte) i kava s čokoladom (Mocha).

Go Cubes je moguće kupiti preko Interneta po cijeni od oko 60 američkih dolara ili 385 kuna za pakiranje od 80 kocaka. Ova će količina zadovoljiti četrdesetodnevne potrebe za kofeinom osobe koja je navikla na ispijanje jedne šalice kave svaki dan.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju