Nema tih rekorda koje Split ove godine nije uspio oboriti. Najveći broj turista u posljednjih 25 godina, najveći broj kruzera u posljednjih deset godina i mnogi drugi, hvale vrijedni rekordi. A zbog čega? Cijeli grad živi za turizam i svoje posjetitelje. I tako će biti posljednjih nekoliko dana ove godine. Kamo na doček? Split neka bude vaš odgovor.

Hotel Fanat 4*

Novotvoreni hotel Fanat nalazi se na dugačkoj šljunčanoj plaži Žnjan. Iako vam plaže u ovo doba godine neće puno značiti, dobro će doći kao mjesto za laganu šetnju nakon ludog noćnog provoda. Hotel Fanat može se pohvaliti reputacijom dobrog domaćina i bogatom ponudom dobre hrane i vrhunskih vina. Bilo da dolazite na odmor ili samo tražite mjesto za jednodnevni predah, hotel je savršena lokacija za vas. Uz luksuzno opremljene sobe mogu se pohvaliti i moderno opremljenom i uređenom wellnes centru. Novogodišnji paket hotela Fanat uključuje 2 ili 3 noćenja s uključenim doručkom i ručkom. Ako ste više za večeru, umjesto ručka možete odabrati večeru u tri slijeda. Posljednji dan u godini svojim gostima ponudit će bogatu buffet večeru, gdje ćete moći birati između mnoštva raznovrsnih delicija.

Hotel Atrium 5*

Hotel Atrium nalazi se tik do lokacije koju je car Dioklecijan izabrao za gradnju svog ljetnikovca. Prekrasno zdanje, koje mramorom i staklom održava modre boje mediteranskog neba, krasi izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje. Ugodnost hotela naglašena je Filomena wellnes & spa oazom mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16 metara. Za doček nove godine hotel Atrium sprema večeru u četiri slijeda. Sama večera počinje cocktailom dobrodošlice u lobbyu hotela s hladnim predjelima. Kao glavno jelo možete birati između rolade od mlade janjetine ili purećih medaljona. Za slatko na kraju pobrinut će se slatki duo čokladnih tartufa i torte od sira. Za prste polizati. Sve to pratit će neograničena konzumacija pića koja su uključena u cijenu paketa. Za dobru atmosferu pobrinut će se glazbenici koji će svirati taktove popularnih pop i rock hitova.

Hotel Park 5*

Skoro cijelo stoljeće centar Splita krasi ovaj predivan hotel. Bilo da ste poslovnjak, turist ili sportaš, vrata hotela Park uvijek su vam otvorena. Ukoliko tražite hotel s dušom, hotel koji ćete zvati svojim drugim domom, onda ste na pravom mjestu. U novu godinu želite ući s osjećajem kralja i kraljice? Onda svakako odaberite hotel kojeg su od davnih vremena rado posjećivale kraljevske obitelji, predsjednici država i parlamenata, arapski šeici te mnogobrojne filmske dive. Pa zašto ne biste onda i vi na trenutak postali filmska diva? Ove godine hotel Park stvarno se potrudio da iznenadi svoje goste novogodišnjom zabavom, a uz bogatu večeru i vrhunska vina atmosferu će do usijanja dovesti grupa Magazin i Bravo band.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju