New York

Za 20 godina New York će biti dom velikom New York Wheelu (poput onog koji već postoji u Londonu, ali većem), a nalazit će se na Staten Islandu, na kojem se već nalazi popularni Kip Slobode. Nakon vožnje na kotaču, vrlo vjerojatno ćete se okupati u novim bazenima koji će biti izgrađeni uz rijeku Hudson.

Vijetnam
Ovdje je otkrivena najveća spilja na svijetu, i uskoro će biti sastavni dio gotovo svih turističkih posjeta ovoj državi. Naravno, ako volite mrak, dubinu, stalaktite, šišmiše...

Nepal
Nepal je država koja se može pohvaliti najvišim vrhom na svijetu – Mt. Everestom. Iako je popularan i danas, za 20 godina će privlačiti puno više turista nego sada, a razlog tome je to što vlada Nepala razmišlja u pogon pustiti koncesiju za još ukupno 3000 različitih vrhova na kojima do danas još gotovo nitko nikada nije bio.


Arizona
Danas je područje Grand Canyona doslovno jedna velika kamena površina koja bi za 20 godina svim turistima mogla pružati i jedno dodatno iskustvo. Naime, pri dnu kanjona će se izgraditi restoran, a ako ćete htjeti biti njegov gost, morati ćete se dobro namučiti da se spustite s vrha kanjona. A nazad? Tko mari...

Dubai
Kada je riječ o Dubaiju ništa nas ne može iznenaditi. Ili? Danas je ovaj grad poznat po tome što je već sada 20 godina ispred ostatka svijeta, a gdje će biti tek za sljedećih 20? Ondje je u planu izgradnja podvodnog grada kao i najvećeg Shopping centra na svijetu. Zakon!

Island
Iako je za javnost otvoren tek tri godine, vulkan Thrihnukagigur za 20 godina će biti totalni hit među turistima koji se žele liftom spustiti u središte Zemlje!


Kina
Iduće godine u Kini bi se trebao otvoriti najveći i najzanimljiviji Disneyland na svijetu. Disneylandi po svijetu danas privlače milijune turista u svoje zabavne parkove, a ovaj bi trebao nadmašiti sve.

Wales

Wales je ove godine otvorio Bounce Below, atrakciju koja tek treba zaživjeti, a to je - trampolin smješten u špilji! Kako zabavno mora biti skakati u ovakvom ambijentu, tek ćemo istražiti...

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju