Dlakava površina kivija može vam zadati glavobolje ako ne znate pravilno očistiti ovo egzotično voće. Zaboravite na nožić, i prihvatite se obične staklene čaše za sok.

Dobro ste pročitali, ako u ruci imate zreli zeleni plod, bit će dovoljno prepoloviti kivi. Polovicu kivija postavite uz rub čaše, pa istim 'izdubite' voće u jednom odlučnom potezu.

Ovakvo guljenje jamči vam brzinu i maksimalno iskorištavanje jestivog dijela kivija, a uz to 'proći' ćete bez prevelikog nereda u kuhinji.

Pogledajte u videu kako oguliti kivi uz pomoć čaše u svega nekoliko sekundi.

U trendu Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Tuzla - 2 Panonika Slana jezera: Omiljeno "morsko" kupalište u koje Slavonci dolaze zbog niskih cijena i dobre zabave