Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana potrebno se vratiti u svakodnevni život koji ne uključuje lampice, božićne pjesme i cjelodnevno druženje s najdražima uz toplu šalicu čaja. Stoga se, nakon blagdanskog tempa, važno odmoriti i napuniti baterije za ostale, klasične dane u godini. Siječanjsko opuštanje u Amarin hotelu u Rovinju zvuči kao odlična ideja, a smo pronašli i povoljnu ponudu.


S pogledom na more


Još jednom prije poslovnih, školskih i drugih obaveza priuštite sebi buđenje bez budilice. U Family Hotelu Amarin karakteristične su jednostavne linije i udobnost, pa se one mogu pronaći u svih smještajnim jedinicama hotela. Posebna pogodnost koja će vaša jutra učiniti ljepšima i bezbrižnijima jest pogled na more ili na staru gradsku jezgru Rovinja.


Na masaži ili tretmanu za uljepšavanje


U okruženju Wellness & Spa centra Family Hotela Amarin možete sebi priuštiti masažu ili tretman za uljepšavanje te se opustiti u jedinstvenom svijetu sauna. Kako se bolje pripremiti za nove pobjede ako ne u području s 3 prostrana bazena gdje možete s masaže u saunu ili obrnuto, a u pauzi ispijati neki od prirodnih sokova iz Vitality bara?


Zabava za cijelu obitelj


Osim spomenute ponude, hotel nudi i druge sadržaje za velike i male. Važno je istaknuti da se u hotelu možete rekreirati, pa je ovaj odmor idealna prilika da vježbanje uključite u svoju rutinu 2019. Hotel Amarin idealan je za obitelj jer i vašim najmanjima nudi bogat izbor – od zanimljivih animacijskih programa do usluge čuvanja djece, kinodvorana i igraonice. U ponudi koju smo pronašli dijete do 14 godina možete povesti besplatno.


Između kupanja, masaža i uživanja u finim obrocima punog pansiona, uživati možete i u razgledavanju Rovinja. Uz ovakvu ponudu za 3 dana s punim pansionom, gratis bezalkoholnim pićem i wellnessom za 2 osobe i dijete do 14 godina, napunit ćete baterije i biti spremniji za izazove koju nosi 2019.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju