Sastojci:
8-10 tortilja po izboru
6 jaja
400 grama smeđeg graha
200 grama naribanog sira
2-3 žlice umaka ranchero
1 krumpir
2 žlice ulja
3 žlice nasjeckanih listića korijandera
sol i papar po želji

Priprema:
1. Naribajte krumpir, posolite ga i popaprite te ga ispecite na jednoj žlici ulja u tavici – otprilike dvije do tri minute sa svake strane. Izvadite pečeni krumpir iz tave i odložite sa strane.

2. U tavu ulijte preostalu žlicu ulja te ispecite šest jaja na vrlo mekanu kajganu.

3. Kuhani grah pomiješajte s umakom ranchero, te pečenim jajima. U smjesu stavite pečeni krumpir, sol, papar i narezane komadiće korijendera. Sve dobro pomiješajte.

4. Ovim nadjevom napunite tortilje, te ih zarolajte poput palačinki.

5. Položite tako pripremljene tortilje u prethodno namašćen lim za pečenje, te ih prekrijte naribanim sirom po želji.

6. Pecite u pećnici na 175 Celzijevih stupnjeva oko 10 do 15 minuta dok se sir ne rastopi. Poslužite s kiselim vrhnjem i komadićima avokada. Dobar tek!

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima