Kad pogledate kroz prozor ovog praškog stana, vidjet ćete prizore koje lokalne turističke agencije koriste kako bi privukla goste u Prag. Drugim riječima – Starogradski trg čijom panoramom dominiraju 80 metara visoki tornjevi crkve Majke Božje koja je izgrađena još u 14. stoljeću.

U sklopu Starogradskog trga nalazi se i najstariji astronomski sat na svijetu, a u neposrednoj blizini još jedan turistički mamac – Karlov most.

Iako je riječ najstarijem dijelu glavnog grada Češke, stan koji gleda na ova čuda nedavno je renoviran. Ima jedan veliki krevet, te je idealan za romantične posjete parova. Opremljen je i potpuno funkcionalnom kupaonicom i kuhinjom. Romantičan stan za dvoje Romantičan stan za dvoje (Foto: Airbnb)

Ovdje vam je na raspolaganju WI-FI, a domaćin vam daje (bez dodatne naplate) i mobitel s karticom češkog operatera te besplatnim mobilnim internetskim pristupom.

Stan se može unajmiti preko Airbnb-a po cijeni od 535 kuna po noći.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgleda stan s najboljim pogledom na Prag. Prekrasan pogled na Starogradski trg u Pragu Prekrasan pogled na Starogradski trg u Pragu (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju