Tema: #češka

Je li ovo stan s najboljim pogledom na Prag?

3.5.2018
Je li ovo stan s najboljim pogledom na Prag? - 8

U sklopu Starogradskog trga nalazi se i najstariji astronomski sat na svijetu, a u neposrednoj blizini još jedan turistički mamac – Karlov most.

Kako izgleda najveći privatni bunker koji može izdržati nuklearnu katastrofu?

19.1.2018
Bunker Oppidum

Podzemni bunker veličine 7200 četvornih metara prostire se na dvije etaže, a konstruiran je tako da u njemu ljudi mogu živjeti i do 10 godina bez izlaska na površinu...

Na putu do Praga obavezno stanite u nadrealno lijepi Češki Krumlov!

20.12.2017
Češki Krumlov - 5

U romantičnoj šetnji gradom čiji centar ispunjava šum rijeke i koji je okružen prekrasnim dvorcem i njegovim zidinama možete uživati u živopisnim kućicama, dućanima i kafićima...

Prošećite Stazom u oblacima na 55 metara visine koja se nadvija nad Moravom

9.1.2018
Dolní Morava Skiareál - 3

Do vrha se možete popeti samo šećući se, ali i penjući se gustom mrežom. Na vrhu se možete prošetati ili prileći na mreži, a spustiti se dolje spiralnim toboganom s nekoliko zavoja.

Omiljeni trdelnik: Praški street food o čijem se podrijetlu šuti

22.11.2017
Trdelnik

Najpopularniji street food u Pragu definitivno je trdelnik, kornet od rolanog tijesta koje miriše na cimet, a lako ga možete pripremiti i kod kuće...

Grad kojem se uvijek rado vraćamo: Najbrži vodič za pravo iskustvo Praga!

21.3.2016
Prag - 2

Da, i to ne samo fizički, već i perom, jer ako su u glavnom gradu Češke stvarali Kafka i Kundera i u njemu pronalazili inspiraciju, nama je to dovoljan znak kako se o Pragu uvijek može napisati nešto novo, a ovaj put za vas imamo vodič!

Čovjek iza šokantnih skulptura u Pragu koje turisti obožavaju

20.7.2017
Cerny - 4

Kontrovezni praški umjetnik koji za sebe kaže da je lijeni radoholičar posjetio je Jadran i otkrio koju bi hrvatsku destinaciju odabrao za svoje novo remek-djelo.

Praški kafić u kojem se pića ne plaćaju ni gotovinom ni karticama

9.5.2017
Paralelni Polis - 8

Kafić je osnovao anarhističko etički kolektiv hakera (tako se sami nazivaju) Ztohoven, pa možda i nije čudno da jedino prihvaćaju Bitcoine, jer mnogi su uvjereni kako je budućnost upravo u njima.