1. Dizajnerski dvoetažni stan u blizini centra Praga
Dizajnerski stanovi česta su pojava na Airbnbu. Pri tome nisu iznimke ni praški iznajmljivači koji zaista nude ponešto za svačiji ukus. Ovaj dizajnerski dvoetažni stan u centru grada od 100 kvadrata upao nam je u oči zbog dviju terasa s prekrasnim pogledom na Prag i prekrasnim unikatnim crno-bijelim fotografijama na zidovima, ali i neobičnom rasvjetom. Umjesto klasičnog lustera, prostorijama dominiraju neobični drveni sanduci koji nalikuju na prizore iz horor-filmova. Uvjereni smo da ovakav smještaj sigurno nećete zaboraviti. Strip stan u Pragu Strip stan u Pragu (Foto: Airbnb)
2. Stripovski stan u centru Praga
Ljubitelji Marvela i DC Comicsa uživat će u ovom stančiću u samom centru Praga, koji se nalazi u blizini brojnih zgodnih kafića, restorana i trgovina. Zidovi stana ukrašeni su slikama i plakatima s poznatim strip-junacima, a ostatak prostorija figuricama iz popularnih filmova. Čak su i čaše ukrašene motivima iz popularnih stripova! Kućica na splavi u Pragu Kućica na splavi u Pragu (Foto: Airbnb)
3. Kućica na splavi
Ako ste se zaželjeli malo drugačijeg smještaja, na raspolaganju vam je i noćenje u ovoj kućici na splavi. Ujutro se budite s pogledom na patke i ispijate prvu jutarnju kavu uz vodu, a navečer vas očekuje bogat noćni život Praga u blizini. Kućica se nalazi 2,8 kilometara od O2 Arene i 3,3 kilometara od stare gradske jezgre.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju