Ako ste osoba koja voli putovanja, u njima istinski uživa, a pritom i lijepo piše i ima marketing u malom prstu, možda je baš ovo vaš posao iz snova.

Naime, poznato meksičko ljetovalište Cancun, točnije stranica Cancun.com traži osobu s gore navedenim kvalifikacijama, koja će pritom zaraditi 60 tisuća dolara za 6 mjeseci posla. Zvuči jednostavno? Možda, pa ako sebe nađete u narednom opisu, samo naprijed...

Oglasom se traži „originalna i dinamična osoba“ koja ne traži radno vrijeme od 9 do 17 h, već je spremna uklopiti se u „kankunski“ način života i tijekom šest mjeseci pisati i pričati priče koje će promovirati regiju. Uz svakodnevno postavljanje videouradaka, slika i članaka, od odabrane osobe očekuje se i vođenje društvenih mreža, ali i promoviranje putem lokalnih medija i raznih događaja.

Cancun - 3 Cancun - 3 (Foto: Guliver/Thinkstock)

Eto, ako ste spremni raditi sve navedeno, odlično, jer sad slijedi najbolji dio. Za vrijeme ovog posla imat ćete priliku uživati u nesvakidašnjim stvarima, kao što su plivanje s morskim psima, istraživanje džungle, posjećivanje starih spomenika, a sve to radit ćete odsjedajući u luksuznim hotelima i resortima.

Prilikom prijave iskustvo na sličnim poslovima (Je l' ovo uopće postoji?) nije važno, a ne trebate znati ni španjolski jezik, već samo engleski, jer je cilj približavanje Cancuna američkom tržištu. Jedini je uvjet da ste stariji od 18 godina i da ste se spremni ovom poslu posvetiti od ožujka do kolovoza iduće godine.

Uglavnom, ako se osjećate spremnima za ovako nešto, snimite jednominutni video u kojem objašnjavate zašto ste baš vi prava osoba za ovaj posao i uploadajte ga na ovoj stranici

Sretno!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju