Na radionici u zagrebačkoj Kuhaoni u utorak 31. ožujka 2015., u 18:00 sati, koju će voditi strastveni zaljubljenik u hranu, TV voditeljica i osobni chef, Tatjana Pašalić naučit ćete kako pripremiti smoothije, sendvič od slanutka, vegansku cezar salatu, kvinoju s pečenim povrćem i chia puding.

>>>Najljepša hrvatska pokerašica, odnedavno i Chef(ica)


Ova mlada dama već je više puta proučavajući i kuhajući proputovala svijet, a o njenim ste majstorijama mogli čitati na više strana, pa i na njenom blogu o kuhanju, dolazi specijalno iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojima trenutno živi i radi.


Radionica traje minimalno tri sata, a organizatori mole sudionike da ponesu sa sobom nekoliko plastičnih posuda kako bi pripremljenu hranu koja ostane nakon degustacije mogli ponijeti kući.

Svi koji su barem jednom posjetili Kuhaonu, a mi smo tamo kuhali pivo, znaju koliko je slatko, uredno, pristojno i toplo ovo mjesto u centru grada, pa ne propustite posjetiti barem jednu od brojnih radionica koje se održavaju svakoga mjeseca.

Kuhaona
Opatovina 13, Zagreb


Kontakt organizatora:
info@kuhaona.com
+385 1 4104 841

Predbilježite se na ovom linku!
 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju