Želite li pobjeći od stresne svakodnevnice, otputujte na neko mirno mjesto okruženo zelenilom. Inspiraciju za kraći predah pronađite na Airbnbu, koji nudi brojna zanimljiva mjesta na kontinentu i uz more.

Nama je u oči upala 200 godina stara kuća u Žminju po imenu Amalia koja ima dvije spavaće sobe te odjednom može primiti do pet gostiju. Djelomično je uređena antiktnim namještajem, a pruža sve pogodnosti kao i klasični moderni smještaj – od klimatizacijskog uređaja do Wi-Fija. Kuća je uređena s antiktnim namještajem Kuća je uređena s antiktnim namještajem (Foto: Airbnb)
Kuća dolazi s pitoresknim dvorištem koje je idealno za ispijanje prve jutarnje kave. Unajmiti se može po cijeni od petstotinjak kuna po noćenju.

Žminj je naselje smješteno na vapnenančkom brdu u središnjoj Istri. Tridesetak je kilometara udaljeno od Rovinja (i mora), a tek petnaestak kilometara od Pazina u čijoj se okolici nalaze brojne vinarije te prilike za uzbudljive aktivnosti poput jahanja, spuštanja zip lineom te istraživanja špilja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte zašto je kuća Amalia idealno mjesto za bijeg od svakodnevice. U dvorištu kuće možete popiti prvu jutarnju kavu U dvorištu kuće možete popiti prvu jutarnju kavu (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju