U potrazi ste za dužim odmorom na Mediteranu, ali si ne možete priuštiti smještaj i hranu više od tek nekoliko dana? Hostel Sunrock Backpackers na Krfu u Grčkoj ima rješenje.

Riječ je o netipičnom turističkom objektu koje svoje goste "pretvara“ u kvazi zaposlenike, te nudi besplatan smještaj i hranu u zamjenu za nekoliko sati dnevno rada na recepciji, u sobama ili na njihovoj organskoj farmi.

Iako nije jasno s hotelske internetske stranice koje se sobe daju volonterima, ovdje vam je na raspolaganju sve od većih "studentskih“ soba s dijeljenom kupaonicom do privatnih apartmana s ograđenim balkonom te pogledom na prekrasnu plažu Pelekas.



Hostel je u vlasništvu opuštene i pomalo ekscentrične grčke obitelji koja goste tretira kao svoje članove za koje kuha svakoga dana i s kojima dijeli svoja ovozemaljska dobra.

Prilikom rezerviranja smještaja na internetskoj stranici važno je napomenuti da ste zainteresirani za volontiranje u trajanju od minimalno mjesec dana te nadati se da kapaciteti nisu popunjeni.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju