Rolice od kelja i juha od koprive

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Za rolice:

Listovi kelja
Ljuspice soje
Dimljeni tofu
Riža
Bijeli luk
Papar i sol

Listove kelja razdvojiti, oprati i spustiti u kipuću vodu te ostaviti nekoliko minuta. Ljuspice preliti vrućom vodom i ocijediti te u njih naribati malo dimljenog tvrdog tofua. Dodati rižu i nasjeckani bijeli luk, posoliti i popapriti. Stavljati po žlicu nadjeva na svaki list kelja i zarolati poput sarme. Staviti u vatrostalnu ili sličnu posudu, podliti vodom, malo pokapati maslinovim uljem, i peći na 200 stupnjeva dok ne porumeni.

 

Za juhu od kopriva posjetite Indijankin blog!