Za pileća prsa punjena špinatom trebat će vam:
Piletina
Svježi špinat
Pečena paprika
Mozzarella

U trendu Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Za početak napravite džepić u piletini koji ćete kasnije puniti. Ovaj recept zahtijeva od vas da u piletini ostavite kosti (pogledajte u videu).
Vratimo se receptu. Napunite džepić svježim špinatom, paprikom i mozzarellom. U tavu s malo maslinovog ulja stavite piletinu tako da se najprije peče na strani s kožom. Treba vam pet minuta.

Kao prilog možete poslužiti sezonsko povrće, rižu, ili možda najbolje - pire krumpir. Nama je ovo jelo skroz zgodno zbog kombinacije boja, a sada nas ispričajte jer idemo jestiii!