Jeste li znali da je i salata jednako ukusna na roštilju?

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak

Rešetku roštilja premažite uljem, salatu prerežite na pola po dužini, začinite maslinovim uljem i mješavinom začina za odrezak. Stavite na rešetku odrezanom stranom prema dolje i pustite da se peče 5 minuta. Pazite da ne pregori!

Prije posluživanja dodajte limunov sok, a začine dodajte po volji, sušene, svježe, svejedno. Ako baš niste na strogoj dijeti, dodajte poprženi kruh, parmezan, ili sitno narezane komade mesa s roštilja, šteta je da vatra propadne, zar ne! Pogledajte sve to i na videu i uživajteee!