Kako najavljuje Šibenski portal, o svim aspektima hranjenja svježim namirnicama u šibenskoj Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić 31. ožujka, s početkom u 18 sati, pričat će Darko i Lena Jurić, osnivači branda Art of raw – snaga sirovog.

Darko Jurić, rawfoodist već pet godina, po struci nutricionist i magistar kineske medicine, sa suprugom Lenom već treću godinu uspješno vodi klupski restoran ‘Elixir’ koji u svojoj ponudi ima isključivo sirova jela. Odluku o promjeni prehrane donio je nakon dugogodišnjeg istraživanja i rada, a temelj svega je izvrsno poznavanje ljudske biologije, samoizlječenja, te utjecaja raznih čimbenika na zdravlje i opće stanje organizma i duha.

Koncept ‘artofraw’ stvoren je s ciljem promoviranja ovakvog stila života, kao pomoć svima onima koji se odluče na promjenu savjetima, predavanjima, radionicama, gostovanjima, receptima koji su objedinjeni i u knjizi ‘Snaga sirovog’ koju je Darko napisao zajedno sa suprugom Lenom.

Osnivač brenda ’artofraw’ na predavanju će vam pokušati približiti svoj stil života, zašto se odlučio na ovakvu prehranu, koje je dobrobiti i promijene osjetio na svom tijelu i u svom životu...

Dan nakon predavanja, 1. travnja u restoranu ‘Peškarija’ održat će se četverosatna radionica ’RAW FOOD: Upoznajte sirovu hranu I. dio’ koju će za polaznike voditi sam Darko Jurić. Vrijeme je da gricnemo nešto zdravo, zašto ne i svakoga dana? Vidimo se u Šibeniku, pazite na svoje zdravlje!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju