Osim zanimljivog gastro-nadmetanja posjetitelje očekuju i besplatne edukativne radionice pripreme mesa, originalne zabavne igre, kao i roštilj-park postavljen na Bundek samo za ovu prigodu!

Inače, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju jedino je gastro-natjecanje na kojem amateri mogu pobjediti profesionalce! Ovaj u potpunosti domaći projekt koji promovira boravak u prirodi i širenje dobrog raspoloženja nastao je iz čistog entuzijazma 2010., a nakon dvije godine nezaboravnih druženja ovog proljeća borba za Zlatni ćevap doživljava svoje 3. izdanje. Izlučna natjecanja održana su tijekom svibnja u Zagrebu, Osijeku, Novom Vinodolskom, Zadru i Varaždinu (1.6.), a na njima, kao i na finalu, gastro-sud ocijenjuje jela pripremljena u pet kategorija: ćevapčići, kobasice, vratina, ražnjići i junetina

Polufinalni pobjednici koji će ukrstiti svoje roštilj-vilice na Bundeku su: Udruga Praščić (pobjednici iz Zagreba), Lud, 2 zbunjena i normalan (pobjednici iz Osijeka), Ina (pobjednici iz Novog Vinodolskog), Dica Kalelarge (pobjednici iz Zadra) te Veseli Prigorci (pobjednici iz Varaždina). Mi jedva čekamo natjecanje, živu glazbu, natjecateljski adrenalin, a porcija ćevapa i pola litre piva dođu - 25 kuna! Probajte odoljeti...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju