Sastojci: za 5 osoba
5 komada pilećeg mesa po izboru
Mješavina začina
20 trakica slanine
Maslinovo ulje

Mješavina začina:
- 2 ½ šalice smeđeg šećera
- ½ šalice soli
- 1 šalica paprike u prahu
- 6 žlica sušenog peršina
- 6 žlica sušenog bosiljka
- 6 žlica sušenog origana
- 6 žlica sušenog timijana
- 6 žlica luka u prahu
- 6 žlica sušenog peršina
- 3 žlice grubo mljevenog papra
- 2 žličice cimeta

Nauljite kalupe za mufine. Obložite svaki sa četiri trake slanine. Piletinu začinite mješavinom začina, i stavite u kalup.Prepustite ih vatri, brižno i pažljivo! Je li to sve, ili treba još nešto - provjerite u videu. Dobar tek!

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu