Brojne uzvanike u zagrebačkoj Esplanadi ugostila je uvijek nasmijana predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska, koja je tom prigodom izjavila: ''Hvala što ste odvojili dio svog vremena i podijelili ga s nama. Vrijeme leti, svijet u kojem živimo kaotično je brz, no brzina nije uvijek dobra stvar.

Ponekad je potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta. Zato je i poruka ''Ne štedi na vremenu'' glavna komunikacijska poruka vezana uz Amstel Premium Pilsener. Pronađite vremena za prave stvari, podijelite s dragom osobom Amstel Premium Pilsener i uživajte.''Zanimljiva povijest i bogato nasljeđe koji stoje iza ovog vrhunskog piva prikazani su kroz odličnu i atraktivnu predstavu. Predstava počinje s 1870. godinom kada je položen kamen temeljac Amstelove pivovare na obali rijeke Amstel. Dva poduzetna osnivača pivovare, De Pesters i Van Marwijk Kooy, imali su jasnu viziju potpuno novog pivskog iskustva. Dok su se druga standardna piva gornjeg vrenja zvana ''scharrebier'' mogla proizvesti u jednom danu, ovi su pivari postupku proizvodnje dodali ključan sastojak: vrijeme, pa se može reći da iza Amstel Premium Pilsenera stoji više od 140 godina dobro uloženog vremena. Kako je Amstel Premium Pilsener pivo koje potječe iz Nizozemske, na njegovo predstavljanje došla je i veleposlanica Kraljevine Nizozemske u Hrvatskoj Stella Ronner Grubačić,a bili su tu i brojni hrvatski celebii klasične pivopije, kao i neki urednici portala željni crvenih tepiha...

Što reći o novom pivu na hrvatskom nebu. Premium segment je dobio opasnog igrača koji svojim vrhunskih dizajnom etikete i boce lako može pomrsiti račune vodećim brendovima na tržištu. Hoće li domaća publika prepoznati Amstelovo dulje vrijeme odležavanja, koje je ponosno istaknula predsjednica Uprave, trud koji je utrošen, godine rada koje garantiraju kvalitetu proizvoda, kao i činjenicu da je Amstel najprodavanija marka u Nizozemskoj - ostaje da vidimo. Bitka počinje, Zagreb je oduševljen promocijom, pivopije sretne jer se dijapazon širi, a ponuda raste... Uglavnom, mi smo si fino spili, a i opet ćemo, hvala Amstelu, slutimo jedno ugodno druženje.

Detalje i informacije o Amstelu pogledajte na njihovoj stranici!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju