Stručni žiri je brojao 150 uglednih šefova kuhinja, stručnjaka za pića i sommeliera iz najpoznatijih europskih kulinarskih organizacija, među njima su i 24 vodeća chefa i sommeliera Michelinovih restorana, ujedno članova prestižnih međunarodnih kulinarskih instituta iz 15 europskih zemalja.


Svi proizvodi koji se prijavljuju na ocjenjivanje uzimaju se sa polica trgovina i ocjenjuju se „naslijepo“ bez ambalaže ili identifikacije proizvoda, samo temeljem njegova izgleda, mirisa, okusa, teksture i općeg dojma. Za samo ocjenjivanje mogu se prijaviti samo proizvodi proizvođača koji posjeduju certifikate kontrole kvalitete. Superior Taste Award je garancija da se proizvod koji nosi ovaj znak zaista ističe na tržištu po svom okusu i kvaliteti, ističe se u priopćenju.


"Iznimno smo sretni i zadovoljni što smo ovu nagradu za izvrsnost, kvalitetu i okus dobili upravo za naš Pelinkovac Orange jer je to najnoviji naš proizvod, a koji s Pelinkovcem i Pelinkovcem Antique, koji imaju 150 godišnju tradiciju, stvara prepoznatljivu paletu pelinkovaca. Pelinkovac Orange namijenjen je damama. On je plod tima iskusnih Badelovih stručnjaka koji su sljubili savršenu, vatrenu kombinaciju već dobro poznatog mirisnog mediteranskog bilja i slatkog, finog okusa gorke naranče. I ovo priznanje odaje počast badelovoj viziji - proizvodnji isključivo vrhunskih autohtonih proizvoda", izjavila je Vesna Jurak, direktorica razvoja tehnologije jakih alkoholnih pića, javlja Poslovni.hr.

Sve novosti o samom brandu i tulumima koji se u njegovo ime i s njim održavaju diljem lijepe naše, potražite na facebook stranici Pelinkovca, a mi još jednom čestitamo na vrijednoj nagradi!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju