Dio luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su doživjeli brojni uzvanici na Chivas After Cannes Partyju u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Poznata hrvatska producentica i glumica Jelena Veljača nedavno je, kao Chivasova ambasadorica, i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, a dojmove je podijelila s prijateljima i uzvanicima okupljenima na partyju.

Osim Veljače, sjajno se osjećala i Leona Paraminski, koja je kao kao prošlogodišnja Chivasova ambasadorica imala čast voditi službeni dio programa. Tom se prilikom prekrasna glumica još jednom prisjetila svog „zvjezdanog“ iskustva u Cannesu.
Gosti su se zabavljali uz pjesme nekih od najvećih glazbenih legendi – Franka Sinatre, Deana Martina i Sammyja Davisa čije su hitove iz opusa Rat Pack izvodili Ivana Kindl i Ervin Baučić, a na pozornici im se pridružila i šarmantna glumica Petra Dugandžić.

Prostor je uistinu odisao filmskim glamurom, a pili su se vrhunski kokteli Success i Chivalry koji simboliziraju vrijednosti Chivasa, a koje je za uzvanike pripravljao Vjenceslav Madić, jedan od 280 svjetskih Chivas brothers Scotland whisky mastera i jedini Chivas Regal Viski ambasador u Hrvatskoj. Koliko god mislili da je blasfemično 12 godina star viski mješati s bilo čime, oba koktela su bila sjajna. Svejedno, nema do čaše starog Chivasa s regala i kockom leda, ma što vi mislili o tome. Chivjeli!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju