Sve što vam je potrebno su kuhinjske škare i drveni štapići. Znamo da je kriza, ali kad ga je tako lijepo gledati, makar u tuđem tanjuru...

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom

Za početak savijte jastogov rep prema natrag i lagano ga zaokrenite kako biste ga odvojili od tijela. Sada škarama s donje strane razrežite ljusku i izvadite meso. Baš kao i škampi i jastozi imaju crijeva koja prolaze kroz rep - razrežite ga po sredini, a zatim pažljivo iščupajte višak.

Kako izvući meso iz ostalih dijelova jastoga - provjerite u videu: