The Garden Brewery uskoro će u ponudi imati prirodna, veganska i bezalkoholna piva kao dio proširenja palete bazičnih i specijalnih piva. Prvo izdanje je DDH (Double Dry Hopped) IPA koju su napravili u suradnji s Coast Beer Co., škotskim pionirima bezalkoholnih craft piva, a ujedno je i prvo bezalkoholno craft IPA pivo u regiji.

Za razliku od drugih bezalkoholnih IPA, ova se verzija sastoji od klasičnih hmeljeva, Citra, Simcoe i Mosaic, koji daju savršenu ravnotežu okusa i pitkosti, kao i sočnu aromu i okus. U ovom osvježavajućem pivu s 0 % ABV možete beskrajno dugo uživati.

“Naša misija uvijek je bila raditi piva koja volimo. Uz upotrebu najkvalitetnijih sastojaka, inovativnih kvasaca i tehnika kuhanja piva, proizveli smo bezalkoholno vegansko pivo sjajnog okusa”, poručuje David Plant, direktor pivovare The Garden Brewery. Pivo je nastalo u suradnji s craft pivovarom Coast, čija je misija, kažu, uzdrmati ustaljeno tržište bezalkoholnih piva.

Sve veći broj ljudi pazi na zdravlje i osviješteno prelazi na bezalkoholna pića, kao i ona s niskom udjelom alkohola. Očekuje se da će globalno tržište bezalkoholnog piva porasti na 20 milijardi dolara do 2024. godine, a s najnovijim dodatkom ponudi The Garden je još jednom predvodnik trendova u craft pivarstvu u Europi.

The Garden Brewery od samih početaka eksperimentira sa svojim pivima i jedna je od najinovativnijih pivovara u Europi osnovana 2016. godine s misijom da stvara piva u kojima svi mogu uživati. Od osvježavajući Pale piva do voćnih Soura, preko IPA i desertnih Stoutova, Gardenova nagrađivana piva pokazuju najbolje od suvremenih stilova kuhanja.

Zbog toga je proglašena najboljom europskom pivovarom dvije godine zaredom po izboru Beer52, najvećeg pivskog kluba na svijetu. The Garden pakira pivo u limenke koje su lagane, održive, bolje čuvaju okus te su put prema održivosti, dok laboratorij unutar same pivovare osigurava da su Gardenova piva uvijek svježa.

Novo bezalkoholno pivo dostupno je na webshopu, kao i u Gardenovoj pivnici na Žitnjaku, a na više lokacija uskoro.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju