TRADICIONALNI DORUČAK

U svim Lidlovim trgovinama možete uživati u poznatoj ponudi autohtonih proizvoda Okusi zavičaja. Tu su domaći dalmatinski pršut, pečenica, buđola, suha šunka, kobasice, salama, kulen, razni sirevi, namazi… Najbolji okusi iz svih dijelova Hrvatske idealni su za pravi obiteljski doručak koji će vam dati energije za dnevne napore i obaveze koje su pred vama.

BALANSIRANI DORUČAK

Odličan izbor za balansirani doručak je Lidlov bio jogurt ili jogurt s pahuljicama raznih okusa, a tu su i proteinski krekeri ili kruh. Zobene kaše, pahuljice ili muesli idealni su za brz i uravnotežen doručak. Osvježite se bio sokom koji je napravljen od biranog povrća iz organskog uzgoja te se zasladite ukusnim indijskim oraščićima, bademima te ostalim orašastim plodovima ili suhim voćem.

PR PR

AMERIČKI DORUČAK

Pravo je vrijeme da isprobate i nešto novo – za sve one željne drugačijih okusa za doručak, Lidl je pripremio razne američke specijalitete. Zasladite si jutro omiljenim američkim palačinkama ili finim muffinima. Tu su i razni namazi, tost, jaja i sve potrebno za savršen doručak. U Lidlovoj ponudi možete pronaći i praktične proizvode poput smjese za palačinke ili mješavine za muffine.

PR PR

DORUČAK ZA KLINCE

Doručak je kralj svih obroka, stoga pripremite svojim mališanima hranjiv obrok za početak dana. U Lidlovoj ponudi možete pronaći razne zobene kaše, pahuljice, razne mliječne proizvode, a tu je i riža na mlijeku, kakao, čokolino te razne žitarice.

PR PR

Uživajte u finom doručku po vašem izboru, jer kad ukusno započne vam dan, ostvari se svaki plan!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju