Galerija
Da skromna jela itekako mogu biti omiljena, pravi je dokaz popularni Spud Bud - punjeni krumpiri zbog kojih su Zagrepčani, ali i svi oni koji su posjetili PLACe Market na Dolcu neumorno čekali u ogromnim redovima.
Ni gužve ni visoke temperature nisu omele znatiželjnike da probaju jelo o kojem se toliko priča, a nakon Zagreba krumpiri se sele na more – preciznije, u Novi Vinodolski, gdje ćete ih moći isprobati, a potom se vraćaju u Zagreb na stalnu adresu.
"Veliko hvala svima koji su došli na zatvaranje sezone Place Marketa. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan i ispunjen što smo pokazali i dokazali da radimo odličan i kvalitetan posao. Bilo je nevjerojatno: ogromna količina ljudi i nepregledni redovi.
Vidimo se 8. 9. 2025. na otvorenju Spud Buda u samom centru Zagreba i svakako krajem kolovoza opet na Dolcu. Voli vas sve, kako su me nazvali, hrvatski Spudman iliti Krumpirko", objavio je Hrvoje Drahotusky na Facebooku.
Spud Bud dolazi u Novi Vinodolski 18. i 19. 7. pokraj beach bara Lopar od 11 do 19 sati, a pozivnicu pogledajte u videu:
Spud Bud spaja krumpire i fine nadjeve kao što su pulled pork, pulled chicken, grah ili chilli con carne, a oni koji su probali taj specijalitet kažu da ne samo da je ukusan nego je i zasitan te da nije lako pojesti cijelu porciju ako niste jako gladni.
Čitatelji biraju: Koje su najljepše plaže na hrvatskoj obali?