S pjenom ili bez nje, u najpoznatijem zagrebačkom eatertainment parku do 26. rujna svatko može doći uživati u pivu i još bolju hranu u Octobeer Parku. Uz osam  ponuđenih vrsta piva, prave pivopije za vrijeme trajanja ovog festivala u Rougemarin Parku moći će naručiti omiljeno piće i u povećanoj litrenoj dozi pa je guštanje u zelenoj oazi, ispod drveća zagarantirano.

Octobeer Park svoj će prvi vikend započet odličnim koncertima! U petak, 10.rujna sve će posjetitelje ove pivske manifestacije rasplesati dobar stari funk, jer će na pozornicu najzabavnijeg zagrebačkog parka stati Dino Dvornik Tribute Band, a vikend otvorenja zaokružit će Cubismo svojim prepoznatljivim tropskim ritmovima u subotu, 11. rujna.

Uz sjajan line up, uz pivo ide i uživanje u dobroj hrani pa će za vrijeme trajanja Octobeer Parka posjetitelji će moći okusiti najbolje bbq varijante koje je za njih pomno osmislio chef Marin Medak. Smoking kobaja u pecivu s barbecue umakom oduševit će one željne novih, neistraženih i pomalo egzotičnih okusa, a ljutkasti after taste ukusnih Hot krilca najbolje će ublažiti hladno pivo. Vučena svinjetina s kečapom od breskve i coleslaw salatom pod nazivom Vučeno prase spremno za nepce koji vole laganije okuse i laganije lager pive. Burger i prase, oduševit će gurmane spajanjem junetine i svinjetine u pecivu uz kukuruz, a Pork ribs s dimljenim grahom i osvježavajućim krastavcima namamit će svakog da pozove još jednu „rundu“ osvježavajuće pive.

Nakon svibanjskog otvorenja skrivenog parka najpoznatijeg zagrebačkog restorana Rougemarin, koji je oduševio posjetitelje kao Chef's Park koncept, ova je zelena oaza mira i zabave vrlo brzo zasjala u ružičastom Gin Park izdanju pa potom postala Europark u vrijeme nogometnog prvenstva. U ljetnim mjesecima okupljala je obožavatelje šarenih pića u Cocktail Parku, a posljednjih tjedana slavila miris dobrog roštilja u BBQ Parku.

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na internetskoj  stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka, petkom od 17 do ponoći, dok je subotom i nedjeljom otvoren već od 12 pa do ponoći (subotom) i 23 sata (nedjeljom). Svi su koncerti besplatni i počinju u 20 sati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju