Galerija Piletina 0

U trendu Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom Tuzla - 2 Panonika Slana jezera: Omiljeno "morsko" kupalište u koje Slavonci dolaze zbog niskih cijena i dobre zabave Kuća od soli, Lošinj, Airbnb - 7 Na osami Samo 10 metara od mora: Kućica od 30 kvadrata na Lošinju savršen je izbor za miran odmor

U vrijeme pandemije nema sumnje da je kreativnost u kuhinji porasla u visine - društvenim mrežama šire se kulinarski trikovi koji štede novac, ali i sastojke.

Voda koja ostaje u staklenci nakon što pojedemo kisele krastavce postaje sve veći hit, kako za liječenje mamurluka, tako i za brzopotezno kiseljenje povrća ili kao zamjena za ocat kad ne možemo do trgovine. 

Voda od kiselih krastavaca kombinacija je octa, vode, soli i začina idealna za omekšavanje mesa. Dovoljno je preliti meso i ostaviti ga najmanje pola sata, a možete ga ostaviti i preko noći, bilo da se radi o piletini ili svinjetini. Prije pečenja na tavi ili roštilju meso obrišite od viška vode papirnatim kuhinjskim ručnicima. 

Višak vode iz staklenke slobodno čuvajte u hladnjaku, a možete je i zalediti u posudicama za led.