Jedan su takav recept i lažni špageti od tikvica i tune koji će nas podići u trenu i osvježiti čak i u hladnim mjesecima. Prepuna brojnih važnih nutrijenata te omega 3 masnim kiselinama, plava riba, idealan je odabir za sve ljubitelje mediteranske prehrane koji žele pripaziti na ono što jedu, potvrdit će to svaki nutricionist, ali i trener poput Marija Mlinarića.

Ako nemate vremena pripremati svježu ribu, konzervirana tuna jednako je dobar izbor, a još bolji onaj s manjim udjelom masnoće kao što je Rio Mare Leggero. Uz 60 % manje masnoće nego kod uobičajene tunjevine u maslinovu ulju nudi siguran obrok bez prekomjernih kalorija.

Recept prema izboru Marija Mlinarića Recept prema izboru Marija Mlinarića (Foto: Rio Mare)

Ovaj jednostavan, ali zdravi obrok odlična je ideja za užinu ili pak lagani ručak, a s obzirom na to da će ovaj slasni obrok ostati svjež i nakon nekoliko sati od pripreme, ponijeti ga možemo i na posao.

Koliko je plan pravilne prehrane važan, najbolje od svih zna Mario Mlinarić koji svakodnevno nastoji motivirati druge da osim vježbanja, usvoje i zdrave navike. Bez njega gotovo je nemoguće postići prave rezultate.

"Kada želite smanjiti tjelesnu težinu, potrebno je voditi računa o prehrani. Smanjen količinski, odnosno kalorijski unos, mora zadovoljiti nutritivne potrebe organizma", rekao je Mario Mlinarić, diplomirani kineziolog i kondicijski trener.

Mario Mlinarić na društvenim mrežama uvijek nastoji motivirati ljude Mario Mlinarić na društvenim mrežama uvijek nastoji motivirati ljude (Foto: Rio Mare)

Iz tog razloga, Mario često na društvenim mrežama dijeli i mnogo brzih, ali zdravih recepata kako bi potaknuo čak i one najzaposlenije da se pridruže svim onima koji su svoj život odlučili promijeniti nabolje.

Više recepata možete pronaći ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju