Cijene nekretnina u Los Angelesu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji iznimno su visoke – bez obzira na to želite li kupiti ili unajmiti mjesto za sebe. Kuća Oaza, koja se nedavno pojavila na tržištu, najbolji je dokaz za tu tvrdnju.

Riječ je o luksuznoj trokatnici okruženoj s nekoliko hektara privatnog zemljišta i s pogledom na muzej Getty, a koja se prostire na 1858 kvadrata u Brentwoodu u Los Angelesu.

Obuhvaća sedam spavaćih soba i 11 kupaonica, a iznajmljuje se po nevjerojatnoj cijeni od 250.000 američkih dolara, odnosno oko 226.000 eura mjesečno. Mjesečni je to najam za koji se, primjerice, u Zagrebu može kupiti stan u novogradnji od 70-ak kvadrata.

Beskonačni bazen Beskonačni bazen (Foto: Profimedia)

Oaza za bogataše

Oaza je ionako prvenstveno namijenjena bogatašima koji imaju neograničen izvor prihoda.

Ispred kuće pronaći ćete prostrani beskonačni bazen i spa-zonu, bar, teren za minigolf, ali i košarkaško igralište inspirirano legendarnim Kobejem Bryantom.

Unutar Oaze naći ćete prostrani izložbeni salon za automobile, kinodvoranu, teretanu, unutarnji bazen sa sobom za masažu, saunu, profesionalnu kuhinju s blagovaonicom, divovski akvarij volumena 3780 litara i mnoge slične luksuze.

Kuća je izgrađena 2021. godine, a kupljena je po cijeni od 44 milijuna dolara. Kad je njezin vlasnik nije uspio prodati niti nakon što je znatno spustio cijenu od njezine tržišne vrijednosti, odlučio ju je iznajmiti.

Kako izgleda kuća koja se iznajmljuje za 226.000 eura mjesečno? Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i otkrijte.

Za samo 25 eura: Noćenje u dvokatnici s Airbnba koja je pripadala glazbenom geniju Kuća iz Purpurne kiše, Minneapolis, SAD - 1 Kuća iz Purpurne kiše, Minneapolis, SAD - 3 Kuća iz Purpurne kiše, Minneapolis, SAD - 4 +2 Kuća iz Purpurne kiše, Minneapolis, SAD - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju