Zagrebački centar od danas je bogatiji za još jednu zanatsku pekarnicu s vrhunskim kruhom, pecivima, kroasanima, krafnama, sendvičima, pogačama, tartovima i drugim delicijama.
Nakon pekarnice u Dukljaninovoj ulici, vlasnici restorana Noel otvorili su Bread&Deli na adresi Masarykova 24.
Različite vrste brašna i divlji kvasci njihova su specijalnost, a svoju ponudu nerijetko obogate slasnim novitetima, kao što su primjerice maritozzi – brioš peciva s rogačem, bogato punjena kremom.
Iza pekarnice i restorana stoje vlasnici Ivan Jug, vrsni sommelier i Mario Mandarić, koji je ujedno i chef Noela. Pomno osmišljena i uzbudljiva jela moderne visoke kuhinje pripremljene od vrhunskih namirnica 2019. godine su restoranu Noel zaslužila Michelinovu zvjezdicu.
Noel Bread and Deli (Foto: Noel Bread and Deli/Instagram/Marina Rendulić)
Vlasnici u planu imaju i druge projekte, koji bi Zagreb trebali obogatiti za mjesta u kojima će se moći pojesti dobri burgeri, kao i wine bar na Europskom trgu.
Zapadno od Zagreba: Vestern za ljubitelje roštilja i bajkere u kojem se rebra hvale na sva usta +7