Badel 1862 tržištu je predstavio prvi domaći krem liker, Badel Bajaderu, koja je rezultat suradnje s Krašem. Destileri su pretočili  omiljenu Bajaderu u liker koji dočarava okus poznate praline, a u kojem se nalaze 70 postotni kakao prah te prženi lješnjaci i bademi. Badel Bajadera na police trgovina diljem Hrvatske dolazi u studenom, a novi liker će biti dostupan i u ugostiteljskim objektima, barovima i kafićima diljem zemlje, posebice na nadolazećim adventskim lokacijama.

"Badel Bajadera liker odgovor je na rastuće potrebe tržišta i zahtjeve potrošača za inovativnim, premium proizvodima. Ovaj proizvod predstavlja nastavak suradnje dvaju tržišnih lidera, nakon iznimno uspješnih Antique pralina koje su oduševile domaće potrošače. Kao hrvatski proizvođači s bogatom tradicijom, imamo obavezu njegovati tradiciju, ali isto tako i kontinuirano razvijati naše brendove te uvoditi inovacije. I ova suradnja je pokazatelj snage domaćih proizvođača, Badela i Kraša, koji pomoću najboljih sastojaka, stručnog znanja i pažljivih proizvodnih procesa potrošačima mogu ponuditi vrhunske proizvode utemeljene na kombinaciji tradicije i inovacije. Zahvaljujući tome potrošači mogu i u onome što im je već dobro poznato uživati na nov način. Badel Bajadera liker idealan je za konzumaciju u raznim prilikama, bilo kod kuće ili u izlasku, u svako doba godine pa i u nadolazećim hladnijim danima“, izjavio je Lovro Vučković, direktor marketinga Badela 1862.

Badel Bajadera liker proizvodi se maceracijom lješnjaka i badema, koji se prethodno prže kako bi se oslobodila njihova aroma, koja ovom piću daje posebnu notu karamele. Pažljivim proizvodnim procesom dobiva se krem liker bogatog okusa i mirisa lješnjaka, koji nudi niz mogućnosti za konzumaciju bilo samostalno ili u kombinacijama s drugim pićima i hranom.

Riječ je o vrlo kremoznom i pitkom likeru sa 16 % alkohola, veganskom proizvodu na bazi kokosovog mlijeka, bez umjetnih aroma i bojila. Jednako je ukusan serviran u hladnoj varijanti s dvije kockice leda, kao dio koktela ili pak u toploj varijanti, s kavom ili vrućom čokoladom te se odlično sljubljuje s čokoladnim desertima i sladoledom od vanilije. 

Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti Brašno Bademovo brašno Držite brašno na tamnom i hladnom mjestu +1 Zdrave vrste brašna

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju