Rougemarin ima organiziran vlastiti dostavni servis za adventski jelovnik, a nudi i pick-up opciju na ulazima. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 125 kuna, dok se za one manje od 125 kuna naplaćuje 35 kuna.

Osim na promjeni koncepta poslovanja posljednjih nekoliko tjedana proveli su i u pokretanju web shopa. Krajem prošlog tjedna Rougemarin Doma trgovina, o kojoj smo pisali ovdje, dobila je svoju verziju u online svijetu.

Trenutačno se preko web shopa mogu kupiti proizvodi za kućno kuhanje.

"Ponuda se, kao i u samoj trgovini, temelji na umacima, namazima, marinadama, konfekcioniranom mesu, kruhu, svježim namirnicama i svemu ostalom što je potrebno za lakše kuhanje kod kuće. Tu su naravno i čokolade Artisan by Rougemarin te razne grickalice i slastice. U ponudi je i selekcija domaćih vina, craft piva, rakija, džinova i sličnog.

Ubrzano radimo i na kreiranju posebnih paketa proizvoda namijenjenih za kućna i/ili uredska adventska druženja za manji broj ljudi, za osobe u samoizolaciji, te za nadolazeće blagdane koje svi planiramo provesti u krugu obitelji.

Za koji dan preko web shopa moći će se naručiti i gotova jela iz naše posebne adventske ponude koju pripremamo na dvije lokacije. U Folnegovićevoj 10 i u Petrinjskoj 2.

Web shop također ima vlastiti dostavni servis. Dostave su besplatne za sve narudžbe iznad 250 kuna, dok se za one manje od 250 kuna dostava naplaćuje 35 kuna. Kupci biraju vrijeme dostave koje je unutar radnog vremena same trgovine i može biti već za jedan sat od same narudžbe. Nudimo, naravno, i opciju pick-upa", kažu u Rougemarinu. 

Adventski jelovnik: 

Ljuta talijanska kobasica/ umak od sira, greenslaw, miks tostiranih sjemenki sa sojom i pimentonom 37 kn

Chorizo kobasica/ succotash, senf mayo, marmelada od ljubičastog luka 37 kn

MASNI/ pulled pork u domaćem brioche pecivu, zaseka, miks ukiseljenog povrća, BBQ umak, ljubičasti luk 53 kn

Teleća hrenovka/ wasabi mayo, coleslaw, hrskava pancetta 34 kn

Buhtla burger/ juneća pljeskavica (150g), čili mayo s pancetom, iceberg salata, domaći kečap, kiseli krastavci, marmelada od ljubičastog luka 56 kn

Carnivore rižoto/ više vrsta mesa, ukiseljeni komorač, mediteranski pesto 76 kn

Sicilijanska pizza/ trgana mozzarella, rikola, cherry rajčica, masline, grana padano, maslinovo ulje 50 kn

+ drniški pršut 10 kn  + panceta 10 kn 

Prženi krumpirići 24 kn

Prženi batat 28 kn

Slatko: 

Germ knedla/ umak vanilija, mak posip 36 kn

Čupavac 36 kn

Piće: 

Kuhano crno vino 0,2L 22 kn

Kuhano bijelo vino 0,2L 18 kn

Kuhani gin 0,2L 29 kn

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju