Ako ste posjetili Frankfurt i treba vam još ideja za izlet, zaletite se do visećeg mosta Geierlayja jer do njega će vam trebati još oko 130 kilometara. Ako se ne bojite visine ili ste taj svoj strah upravo odlučili pobijediti, a usput uživati u prirodnim ljepotama Njemačke, ovo je idealna lokacija. Najljepši njemački most dugačak je 360 metara i nalazi se na visini od 100 metara. Proteže se nad dolinom koja se prostire između Mörsdorfa i Sosberga, a oko njega pogled seže na šume, potok, prostrana šarena polja, brda i doline.

Mjesto u kojem se nalazi viseći most Geierlay i do kojeg najprije morate doći je Mörsdorf, a tamo ćete pronaći infopult, restoran i toalete. Imajte na umu da sve što se nalazi kod mosta jesu klupice za uživanje u pogledu te da do njega iz centra imate oko 2 kilometra, a na put se možete uputiti i označenim trail stazama, a do tada uživajte u Geierlayju u našoj fotogaleriji.

Kakav luksuz! Je li ovo najskuplji Airbnb smještaj u Hrvatskoj? Dubrovnik Eden - 6 Dubrovnik Eden - 5 Dubrovnik Eden - 4 +2 Dubrovnik Eden - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju