Dubrovačka vila Eden zasigurno je jedan od luksuznijih smještaja Hrvatskoj, koji si ne može svatko priuštiti. Nudi neopisiv pogled na more i Stari grad što se nalazi na tek petstotinjak metara udaljenosti. Intima, luksuz i umirujući zvuci cvrčaka spoj su za odmor iz snova. 

Do plaže ima tek pet metara. U šest spavaćih soba može se udobno smjestiti 12 gostiju, a u kući je i sedam kupaonica kako se gosti ne bi morali gužvati ili čekati svoj red.

Unutrašnjost zauzima oko 700 četvornih metara, a na raspolaganju je i 7 tisuća četvornih metara zelenila s bazenom. Vinski podrum s rijetkim etiketama, prostor za fitness i spa dodatan su plus za opuštanje i rekreaciju.

Prekrasni pogled Prekrasni pogled (Foto: Airbnb.com)

Gosti na raspolaganju imaju glasovir na kojem slobodno mogu zasvirati, a u interijer se lijepo uklapa i kućna knjižnica, što može poslužiti za inspiraciju za kišnih dana.

Dubrovnik Eden - 3 Dubrovnik Eden - 3 (Foto: Airbnb.com)

Cijena noćenja kreće se od oko 60 tisuća kuna u sezoni. Za tjedan dana (sedam noćenja), što je minimum za rezervaciju u vili Eden, platit ćete oko 484 tisuće kuna. Kako izgleda ekskluzivna vila, pogledajte u našoj galeriji.

Egipat - 2 Putovanja Bili su u zabludi: Novo otkriće u Egiptu otkriva tko je zapravo gradio piramide

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju