Za tijelo Tarzana glumac 39 godina star Alexsandar Skarsgard odrekao se šećera, mliječnih proizvoda i glutena, a svakoga dana jeo je i do 6.000 kalorija, uglavnom sastavljenih od piletine i drugog mesa s grila, te povrća kuhanog na pari.

Tarzan bi dan započinjao omletom sa špinatom te čajem zaslađenim bademovim mlijekom.
Sredinom dana pojeo bi pržene kozice s češnjakom, filete bijele ribe sa šparogama i kuhanim slatkim krumpirom.

Ponekad bi ručao poširana jaja u kombinaciji sa zelenim lisnatim povrćem, a za večeru bi jeo dimljeni losos, smeđu rižu i kuhane prokulice.

'Nikad nisam vidio nekoga tko se toliko trudi,' otkrio je njegov osobni trener Magnus Lygdbäck koji je priznao da mu je povremeno dopustio dan za 'varanje' s namirnicama.



'Jedan dan trener mi je došao i rekao idemo na ručak u talijanski restoran i tamo možeš naručiti što god poželiš,' otkrio je Aleksander Skarsgard za EOnline. 'Počeo sam plakati kad mi je rekao da mogu jesti tjesteninu, pizzu, pa čak i tiramisu. Bio je to najbolji obrok u mojem životu.'

U osam mjeseci priprema za film i snimanja 'Legende o Tarzenu' Skargard nije popio ni kap alkohola. Kalorije bi sagorijevao trčeći u jutarnjim satima, te večernjim odlascima u teretanu. Počeo je dizati utege, raditi stotine trbušnjaka, čučnjeva i drugih vježbi koje mu je propisao Magnus Lygdbäck.

'Očigledno je da je moje tijelo rezultat rada s najboljim trenerom na svijetu, a ova uloga najveći fizički izazov koji sam dosad doživio' priznao je novi Tarzan koji je vježbom i prehranom dobio 12 kilograma mišićne mase.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju