Od 21. do 23. travnja u pitoresknom slovenskom gradiću Radovljici, koji se smjestio nedaleko od Bleda, održat će se već 6. FESTIVAL ČOKOLADE.

Na festivalu ćete moći degustirati vrhunsku čokoladu slovenskih i drugih proizvođača i uživat u bogatom programu.

Degustacije čokoladnih slatkiša moći ćete osigurati i ove godine preko degustacijskih kupona, a kao novost prvi put predstavljamo ČOKO BIO kutak, u kojem nudimo čokoladu za alergičare i dijabetičare.



Ove godine Radol'ca vam sa čokoladnim festivalom donosi nekoliko novosti. Na Vurnikovom trgu u šatoru ČOKOLANDIJA možete igrati čokoladni roulette, pogledati čokoladne skulpture i čokoladne slike, tvornicu čokolade od zrna do tablice i uživati u kulinarskim showovima. Ove godine, u nedjeljnom terminu, predstavit će se troje chefova, Bine Volčič, Igor Jagodic i Uroš Štefelin, koji će pripremiti nešto slatko…

Dodatno smo obogatili program festivala za djecu, koja će se i ove godine zabavljati u čokoladnim i plesnim radionicama u šatoru ŽIV ŽAV te raznim aktivnostima u parku, u kojem imamo po prvi put streljački kutak i čokoladnu utrku.



Šator ljepote ispred dvora imat će još jednu novost, a to je čokoladna masaža ruku, čokoladne frizure, bojanje noktiju i šminkanje. Na Festival čokolade vraća se i modna revija. A održat će se u subotu u 14 sati u Linhartovoj dvorani. Kreacije su pripremile studentice srednje škole za dizajn Maribor. U sklopu revije predstavit će se i dizajnerica "čokoladnog nakita" Nina Kolar, koja ga je pripremila posebnu za Moju čokoladu.

Program ćemo obogatiti koncertima, plesom, predstavama čarobnjaka, orkestrima i predstavama na ulici.



Za glazbu će se pobrinuti bandovi: Krajnci, Veseli Begunjčani, Maouche, Ikebana, Help! I Beatles Tribute band, a za uličnu zabavu umjetničke grupe Čupakabra i Teater Cizamo.

Festival čokolade počet će u petak, 21.04. u 15 sati i trajat će do 20 sati, u subotu počinjemo u 9 sati i program traje sve do 20 sati te u nedjelju od 9 pa do 19 sati. Dobro nam došli na čokoladno opuštanje u Radovljicu.
Više informacija o programu i događaju nađite na web stranici ili putem društvenih medija.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju