Turistička zajednica Ličko-senjske županije u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali.

Tako se u videu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

U periodu koji slijedi ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima, vjerujemo, neće proći neopaženo i sigurno će biti izvrsna reklama za Ličko-senjsku županiju.

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Bobbyja Grubića i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju